NAVATA.png

Carta de Serveis

ÀREA: EDUCACIÓ PER LA SALUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 6è de PRIMÀRIA  I 1r ESO
TIPUS D' ACTIVITAT: XERRADA + GUIA D'ACTIVITATS D'APLICACIÓ PRESENCIAL O EN LINIA.
OBJECTIUS DE LA FEINA: Facilitar el desenvolupament d'una activitat educativa que estimuli una anàlisi crítica de les actituds i les conductes personals i de grup relacionades amb els valors socials i la convivència. Estimular la reflexió al voltant dels valors socials i de la seva implicació en relació a un mateix , els altres i la societat. Promoure entre els adolescents una presa de consciència sobre el sentit i la importància dels valors socials. Afavorir la realització d'activitats ( debats, xerrades,col·loquis, etc..) adreçades a adolescents i joves relacionades amb els drets i les obligacions , el respecte, la convivència, la solidaritat,etc...
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: JO SÓC RAR és un programa universal de prevenció de conductes addictives dissenyat per facilitar el desenvolupament d'una acció educativa  al voltant de la convivència i dels valors socials. El títol d'aquesta proposta cerca un apropament al món adolescent, fent ús d'una expressió que fa referència a una vivència molt pròpia d'aquesta etapa de la vida: el fet de sentir-se rars i rares pels canvis físics i psicològics i per la cerca d'una identitat nova que marqui l'abandonament  de la infància. Alhora l'expressió RAR vol evocar tres conceptes clau en la transició de l'adolescent a l'adult. RESPONSABILITAT, AUTONOMIA I RESPECTE.
 
DURACIÓ: 1 HORA VISITA EXPOSICIÓ+ 1HORA ACTIVITAT COMPLEMENTÀRIA A L'AULA O EN LÍNIA.http://www.pdsweb.org/jo-soc-rar/
CONTACTE: Coordinació dels Serveis d'Intervenció Socioeducativa 972 67 70 50 
ORGANIZA: Programa Comarcal de Prevenció de Conductes Addictives.
OBSERVACIONS: Visita presencial a l'exposició per un màxim de 25 persones. cal intentar fer en un dia el màxim d'activitats. Recomanem fer una sessió sobre bons usos de pantalles als pares i mares de l'alumnat que faci AQUESTA ACTIVITAT.
COST: GRATUÏT. Els tallers estan pensats per grup- classe i la seva realització estarà subjecte al volum de la demanda.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.