BORRASSA.png

Carta de Serveis

ÀREA: GÈNERE I PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 1r, 2n, 3r i 4t ESO
TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER
OBJECTIUS : Analitzar de forma crítica la utilització del sexe i de la sexualitat en la publicitat. Veure la influència que tenen els models de bellesa actual en la percepció que tenim del propi cos. Reconèixer el model de sexualitat que es troba amagat sota actituds, missatges i textos publicitaris.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: En  petit grup es repartiran revistes dirigides a nois i a noies. Observarem les revistes i es retallaran imatges de dones i homes, textos , paraules que les acompanyen que cridin l'atenció i siguin destacables segons el grup respecte a la imatge que transmeten les revistes cap a dones i homes i es construirà un collage. Posteriorment s'analitzarà l'ús del cos que se'n fa dels homes i les dones. Finalment, parlarem sobre la utilització del sexe per per vendre un producte i quins missatges, en relació a la sexualitat, s'amaguen en la publicitat.
DURACIÓ: 1:30 hores.
CONTACTE: Igualtat creativa ( Cristina vila) 607062831
ORGANItZA: Igualtat Creativa
OBSERVACIONS: Les activitats estan pensades per grup aula, no més de 25-30 alumnes per grup.
COST: 75 €+ 0.35 €/Km de desplaçament
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.