PALAUDE.png

Carta de Serveis

ÀREA: GÈNERE I PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA
CURS AL QUAL VA DESTINAT: Cicle superior de primària i instituts (ESO i Batxillerat)
TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER
OBJECTIUS : Analitzar els estereotips de gènere transmesos en els mitjans de comunicació i veure els continguts simbòlics que porten i les seves conseqüències. Aprendre a llegir imatges de la publicitat sobre els estàndards de bellesa corporal que regulen l'aparença física, com si fossin normes. Conèixer la influència d'aquestes imatges i dels " cossos models" en el desenvolupament de la identitat de gènere. Promoure una actitud crítica davant les imatges corporals que es mostren en els mitjans. Construir una identitat personal amb autoestima física i emocional.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: A través de la reflexió i el debat (de forma molt participada) es treballa el culte al cos i el valor que es diposita en la bellesa i com aquest porta a la mainada i a la gent jove a fixar-se des de la primera infància en el seu cos. Aquest fet s’accentua molt més en les persones socialitzades com a dones ja que esdevé un eix central del model de feminitat. Quines repercussions sobre la salut i la nostra vida diària té la pressió per seguir els cànons de bellesa? En parlem de forma crítica i amena
DURACIÓ: 60 minuts però es recomana, per tal de poder aprofundir en els continguts, que tingui una durada de 90 o 120 minuts.
CONTACTE: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

ORGANItZA: Igualtat Creativa www. igualtatcreativa.com
OBSERVACIONS: Les activitats estan pensades per grup aula, no més de 25-30 alumnes per grup.
COST: 60 €  l’hora
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.