AGULLANA.png

Carta de Serveis

ÀREA: GÈNERE I PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 3r i 4t ESO i BATX.
TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER
OBJECTIUS : Buscar els mites de l'amor romàntic en el cinema, la música, la televisió i la literatura. Descriure els diferents mites sobre l'amor romàntic que ens han ensenyat les pel·lícules que més ens han agradat i influenciat. Donar eines per establir relacions afectives sanes.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Parlarem de com es construeixen els mites de l'amor romàntic en el cinema, la música, la literatura...Veurem com el model d'amor ens exalten històries marcades per amors impossibles, amors que han superat enormes proves i dificultats...i com ens anem construint un imaginari col·lectiu que ens fa pensar que l'amor feliç no té història. Proposem altres models d'amor : constructius, veurem el caràcter estereotipat de dones i homes en aquests models...i adquiririem eines per prevenir les relacions abusives i construir un amor sa.
DURACIÓ: 1:30 hores.
CONTACTE: Igualtat creativa ( Cristina vila) 607062831
ORGANItZA: Igualtat Creativa
OBSERVACIONS: Les activitats estan pensades per grup aula, no més de 25-30 alumnes per grup.
COST: 75 €+ 0.35 €/Km de desplaçament
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.