AVINYONET.png

Carta de Serveis

ÀREA: GÈNERE I PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA
CURS AL QUAL VA DESTINAT: CICLE INICIAL, CICLE MITJA I CICLE SUPERIOR
TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER
OBJECTIUS : Aconseguir  vegin que els estereotips de gènere afecten de manera negativa tant a nois com a noies. Aprendre a reconèixer l'existència d'una masculinitat i una feminitat "tradicional". Identificar les característiques bàsiques d'aquests estereotips femenins i masculins. Discutir sobre convencions socials i poder-les modificar.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: A la Paula li agrada jugar a coses que els seus amics i amigues consideren que són de nen: jugar a futbol, vestir amb roba esportiva, etc. I, a l'Enric, li passa a l'inversa. Li agraden coses que la resta considera que són de nena: vestir de color rosa, disfressar-se, saltar a corda, pintar-se amb purpurina...Com que reben la desaprovació dels altres nens i nenes  de la classe, decideixen guardar totes les joguines que els agraden en una caixa. Després d'això senten tristesa i noten que els manca alguna cosa per sentir-se complets. Ajudarem a l'Enric i a la Paula a trovar la seva altra part per tal que se sentin feliços i siguin el que vulguin ser a través de diferents activitats que els faran plantejar si hi ha " coses de nens" i " coses de nenes"? Si hi ha " sentiments masculins i femenins"? I jugar al joc dels contraris.
DURACIÓ: 1 hora.
CONTACTE: Igualtat creativa ( Cristina vila) 607062831
ORGANItZA: Igualtat Creativa
OBSERVACIONS: Les activitats estan pensades per grup aula, no més de 25-30 alumnes per grup.
COST: 50 €+ 0.35 €/Km de desplaçament
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.