NAVATA.png

Carta de Serveis

ÀREA: GÈNERE I PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA
CURS AL QUAL VA DESTINAT: CICLE INICIAL, CICLE MITJA I CICLE SUPERIOR
TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER
OBJECTIUS : Conèixer els estereotips de gènere que fomenten alguns jocs i joguines. Aprendre a valorar els jocs i les joguines que promouen actituds i comportaments de cooperació, d'amistat, de respecte, de relacions d'igualtat. Implicar les criatures i les seves famílies en la importància de l'ús de joguines no sexistes.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Cada nen i cada nena portarà alguna joguina a l'aula i ens preguntarem si creuen que hi ha joguines de nens i joguines de nenes, quines joguines els agraden i quines no, i els proposarem un intercanvi de joguines. Així, crearem una botiga de joguines i un catàleg de joguines ( amb fotografies, dibuixos,) que qüestioni les que tenen caràcter sexista, proposant una reflexió al voltant d'aquestes.El catàleg arribarà a les famílies per tal que coneguin quines joguines són sexistes i ho tinguin en compte.
DURACIÓ: 2 sessions d'una hora
CONTACTE: Igualtat creativa ( Cristina vila) 607062831
ORGANItZA: Igualtat Creativa
OBSERVACIONS: Les activitats estan pensades per grup aula, no més de 25-30 alumnes per grup.
COST: 50 €+ 0.35 €/Km de desplaçament
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.