FORTIA.png

Carta de Serveis

ÀREA: JOVENTUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 4T ESO I BATX- PFI/PTT-UEC-CFGM I ESCOLES D'ADULTS.
TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER i DINÀMIQUES DE GRUP
OBJECTIUS DE LA FEINA: Reflexionar sobre les nostres opcions ocupacionals/formatives de futur. Reflexionar/descobrir qui som per poder desxifrar cap a on anem i com poder arribar al nostre destí. 
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Quan anem per la vida sense saber cap a on anem, ens desgastem, cansem, ens sentim perduts i acabem quedant-nos en "qualsevol lloc". Allò que ens va impedir arribar no va ser la nostra falta de talent o intel·ligència, sinó el deconeixement de nosaltres mateixos. quan ens desconeixem, no sabem el què volem, i qualsevol lloc és bo. No hi ha decisions bones ni dolentes, en els fons tots sabem el que volem si ens escoltem una mica. A partir d'una activitat vivencial i una fitxa de treball, intentarem saber qui som per desxifrar cap a on anem i marcar el camí que ens pot portar al nostre destí. 
DURACIÓ: 1 hora.
CONTACTE:  972 67 37 28 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
ORGANItZA: Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà. Servei de Treball Jove 
OBSERVACIONS:  Per a dur a terme l'activitat és preferible disposar d'un espai diàfan amb cadires, no obstant, es pot adaptar a una aula convencional amb ordinador, projector i altaveus.
COST: Gratuït
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.