DARNIUS.png

Carta de Serveis

ÀREA: JOVENTUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 4T ESO, BATX- CICLES FORMATIUS, I ESCOLES D'ADULTS
TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER-DINÀMICA
OBJECTIUS DE LA FEINA: Donar a conèixer els diferents estils de comunicació existents ( tant verbals com no verbals). Veure la diferència de recepció d'un missatge en funció del nostre estil de comunicació.Treballar l'autoconeixement per a conèixer quin és l'estil de comunicació que utilitza cada integrant del grup ( tant de manera interna com externa) i analitzar en quins moments aquest estil de comunicació li ha donat fruits positius i en quins negatius. Posar sobre la taula canals i mètodes per aprendre a comunicar-nos de manera més assertiva possible.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Els humans som éssers socials, i com a tal, necessitem comunicar-nos tant amb nosaltres mateixos com la resta. Però fer-ho bé no és tan fàcil. La comunicació és un bé molt preuat que ens permet transmetre informació i intercanviar o compartir idees, la qual cosa ens enriqueix i ens fa créixer. I és de vital importància  treballar-la per desenvolupar les nostres potencialitats.Alhora també és una de les competències més demandades i valorades en el mercat de treball. Analitzar quina és la nostra manera de comunicar-nos, valorar si és suficientment assertiva i clara, i aprendre com podriem millorar-la, ens portarà a una millor relació amb nosaltres mateixos/es i amb la resta, un primer gran pas cap a una vida personal, social i laboral, plena.
DURACIÓ: 1 hora
CONTACTE:  972 67 37 28 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
ORGANItZA: Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà . Servei de Treball Jove.
OBSERVACIONS: Per l'execució d'aquest taller seria recomanable una aula convencional amb ordinador, projector i altaveus.
COST: Gratuït
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.