ORDIS.png

Carta de Serveis

ÀREA: JOVENTUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 3R ESO I 4T ESO
TIPUS D' ACTIVITAT: SORIDA/ XERRADA-TALLERS I DINAR PEDAGÒGIC
OBJECTIUS DE LA FEINA: Afavorir l'adquisió d'hàbits saludables entre els joves de la comarca. Potenciar l'autoestima saludable, una imatge corporal positiva, i unha visió crítica dels models de bellesa actual. Reflexionar i prendre consciència sobre la importància de l'alimentació. Informar sobre els valors i l'aportació energètica dels aliments. Promoure la cultura de la salut.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Els continguts de la sessió inclouen una visita a l'Escola d'Hosteleria amb tallers de cuina o pastisseria on els alumnes col·laboren en l'elaboració del menú que elaboren posteriorment, una xerrada sobre la dieta i nutrició i una dinàmica sobre hàbits saludables i autoconcepte. També s'expliquen els recursos de l'Oficina Jove. S'acaba amb els dinar pedagògic servit pels alumnes dels cicles formatius de l'Escola d'Hosteleria.
DURACIÓ: De 9 a 14h
CONTACTE:  972 67 37 28 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
ORGANItZA: Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà . Servei de Treball Jove.
OBSERVACIONS: La campanya es realitza de novembre a abril, però cal fer reserva amb anterioritat. Va adreçat als i les joves de 3r i 4t ESO i els grups hauran de ser d'entre 25 a 53 alumnes. Els instituts de fora de Figueres poden demanar el servei de bus, sense cost. Cal inscripció mitjançant el següent formulari: https://www.empordajove.cat/campanya-de-alimentacio-jove
COST: 10 € per alumne ( el preu del dinar es paga directament a l'escola d'hosteleria)
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.