ESPOLLA.png

Carta de Serveis

ÀREA: EDUCACIÓ PER LA SALUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT: CICLE INICIAL, CICLE MITJÀ I CICLE SUPERIOR D'EDUACIÓ PRIMÀRIA
TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER VIVENCIAL
OBJECTIUS : Aprendre a tranquilitzar-se. Sentir i apreciar la calma. Viure el mar d'una manera diferent. Entendre com funciona l'estrés i quines conseqüències físiques i emocionals té. Aprendre a regular l'estrés i les emocions. Mobilitzar amb eficàcia els propis recursos i coneixements. Millorar la salut física i mental gràcies al mar. Desenvolupar les competències emocionals. Millorar la confiança amb un mateix i les relacions amb els altres i amb la natura.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT:  Aquesta activitat vol intriduir progressivament els nens i les nenes ( a partir dels 4-5 anys) a la pràctica de la meditació i l'atenció plena mitjançant el moviment i la consciència corporal, la interacció amb la natura, i més específicament amb el mar. Mitjançant la dansa, el dibuix, els moviments lents, prendrem més consciència dels nostres cossos i d'on neix el moviment, fins arribar a la quietud i l'escolta dels sons relaxants del mar. 
DURACIÓ: 1H  
CONTACTE: Valérie 679 017 285 
ORGANIZA: Associació Som Mar - Llançà  - Per més informació podeu contactar amb  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
OBSERVACIONS:  Es duu a terme l'activitat a Llançà en el marc d'una sortida escolar. Si no fos possible, aquesta activitat també es pot realitzar en el context aula amb gravacions de sons de mar. Es possible fer aquesta activitat en línia a través de la plataforma Zoom
COST: 55 € per taller.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.