AVINYONET.png

Carta de Serveis

ÀREA: JOVENTUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT: PFI/PTT, UEC, ESPAIS JOVES I ENTITATS DEL 3R SECTOR
TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER - DINÀMICA DE 3 SESSIONS
OBJECTIUS : Treballar l'autoconeixement per començar a definir els teus objectius vitals. Oferir un acompanyament en el seu procés d'endinsar-se i descobrir el seu món interior, previ a un empoderament personal que els ajudi a afrontar els reptes formatius, relacionals i laborals amb més consciència i coherència.Les tres dinàmiques que s'oferten són: MIRA'T ( treball d'autoestima i autoconcepte); VALENTES I DECIDIDES (treball de les pors i la incertesa); PODER ÉS VOLER (treball de la motivació i l'apoderament dels participants,buscant que es responsabilitzin de la seva vida).
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Vivim en el món de les pors, la immediatesa, el consum, la superficialitat i el conformisme. Molts cops ens trobem joves perduts, enrabiats, resignats, frustrats o que es limiten a viure la vida des d'un aparador meravellós amb seriosos problemes reals d'autoestima, d'autoimatge, autoconcepte, mancances emocionals i personals i manca d'esperit de superació. Són joves que necessiten el suport i l'acompanyament en aquest procés, però molts cops el rebutgen i s'hi oposen quan se'ls ofereix directament, i és que la resistència al canvi, en aquests casos està més palesa que mai. Aquesta activitat pretén obrir una esquerda en aquesta resistència personal que permeti iniciar un replantejament de la nostra posició a la vida.
DURACIÓ: 1:30 hora/ sessió
CONTACTE:  972 67 37 28 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
ORGANItZA: Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà . Servei de Treball Jove.
OBSERVACIONS:  Per a l'execució d'aquest taller es necessita un espai diàfan amb cadires.
 
COST: Gratuït
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.