GARRIGAS.png

Carta de Serveis

ÀREA: JOVENTUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 4t ESO,PFI/PTT, UEC, ESPAIS JOVES I ENTITATS DEL 3R SECTOR
TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER - DINÀMICA
OBJECTIUS : Evidenciar la importància de treure's el graduat escolar. Reflexionar sobre el mercat de treball actual. Evidenciar les dificultats i precarietats actuals del mercat de treball, especialment de les persones amb baix nivell formatiu.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Molts cops les persones joves tenen idealitzat el mercal de treball , pensant que els serà relativament fàcil  i accessible tenir una feia si finalitzen o abandonen els estudis. Però la realitat és que els espera un mercat de treball marcat per a la precarietat, temporalitat, sobre qualidicació i la forta competitivitat. Amb aquest taller-dinàmica farem una radiografia al mercat laboral actual, posant en evidència  les seves "ombres" i sobretot posant en valor que l'educació és un element clau per tenir una posició relativament més segura en el mercat laboral.
DURACIÓ: 1 hora
CONTACTE:  972 67 37 28 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
ORGANItZA: Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà . Servei de Treball Jove.
OBSERVACIONS:  Per a l'execució d'aquest taller es necessita una aula convencional amb ordinador, projector i altaveus.
 
COST: Gratuït
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.