ORDIS.png

Carta de Serveis

ÀREA: JOVENTUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT: PFI/PTT, UEC, ESPAIS JOVES I ENTITATS DEL 3R SECTOR
TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER - DINÀMICA
OBJECTIUS : Analitzar els principals errors comesos en els  CV dels joves participants del taller. Reflexionar sobre la millor via i recursos per tal de trobar feina a l'estiu. Analitzar recursos, serveis i mercat de treball.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: En aquest taller-dinàmica reflexionarem  sobre els principals recursos i serveis a l'hora de buscar feina , així com ser conscients de les limitacions  del mercat de treball per edat. Treballarem els imprescindibles per trobar feina: el CV, la definició del perfil i els objectius professionals, i revisarem els 10 tips a tenir en compte a l'hora de buscar feina a la comarca de l'Alt Empordà.
DURACIÓ: 2 hores
CONTACTE:  972 67 37 28 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
ORGANItZA: Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà . Servei de Treball Jove.
OBSERVACIONS: Activitat adreçada a joves entre 16 i 18 anys que cerquen la primera feina. Per a l'execució d'aquest taller es necessita una aula convencional amb ordinador, projector i altaveus.
 
COST: Gratuït
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.