AGULLANA.png

Carta de Serveis

ÀREA: EDUCACIÓ PER LA SALUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT: BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS
TIPUS D' ACTIVITAT: EXPOSICIÓ + GUIA AMB 6 ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES. APLICACIÓ A L'AULA O EN LÍNIA
OBJECTIUS : Contribuir  a promoure entre els i les joves una consciència crítica davant les conductes sexuals de risc, generant un estat d'opinió favorable a la promoció d'hàbits saludables i a la salut. Facilitar informació i sensibilitzar sobre els riscos i conseqüències de les infeccions de transmissió sexual. Reflexionar sobre les relacions i l'afectivitat. Proporcionar una visió positiva i desenfadada de la sexualitat on la cerca de benestar i salut física i emocional és primordial.Entendre les diferents maneres de viure la sexualitat i desenvolupar coneixement i tolerància cap a la diversitat per evitar prejudicis i discriminacions. Desfer mites i tòpics sobre la sexualitat que interrompen la vivència d'una sexualitat sana i agradable. Prevenir les situacions d'abús i falta de consentiment ple dins la sexualitat.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: SEX O NO SEX es un programa universal d'educació afectivo-sexual i de prevenció de les infeccions de transmissió sexual- ITS- VIH Sida. Posa a l'abast elements informatius i educatius que, defugint de plantejaments moralistes, ajudin a orientar actituds i facilitar estratègies per a la promoció d'hàbits saludables  i la prevenció de conductes de risc. Per tal de fer-ho més motivador i profitós, l'exposició s'ha actualitzat la versió, oferint un enfocament de promoció de la salut amb una visió positiva, inclusiva i desenfadada de la sexualitat, dotant-la de perspectiva de gènere i incorporant-hi elements de prevenció de conductes masclistes, tot combinant panells informatius amb altres que inclouen  components de reflexió al voltant de diferents aspectes sobre la sexualitat i l'afectivitat.
DURACIÓ: 1 hora visita exposició i 1 hora ACTIVITAT COMPLEMENTÀRIA A L'AULA O EN LÍNIA
CONTACTE: Meritxell Pomés 972 67 70 50 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
ORGANIZA: Programa Comarcal de Prevenció de Conductes Addictives.

OBSERVACIONS: Visita a l'exposició amb grup màxim de 25 persones. CAL INTENTAR FER EN UN DIA EL MÀXIM D'ACTIVITATS. 

COST: gratUÏT. Els tallers estan pensats per grup-classe i la realització estarà subjecte al volum de la demanda.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.