ELPORT.png

Carta de Serveis

ÀREA: EDUCACIÓ PER LA SALUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 3r ESO, 4r ESO
TIPUS D' ACTIVITAT: SORTIDA, DINÀMIQUES DE GRUP, XERRADA, TALLERS I DINAR PEDAGÒGIC
OBJECTIUS: La millora dels hàbits saludables i del comportament alimentari dels i les joves de la comarca de l'alt empordà
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Durant les sessions es realitzen les següents intervencions pedagògiques: Dinàmiques de grup (rol playing, espai de debat, vídeos), Xerrada sobre l'etiquetatge nutricional, Espai informatiu ( serveis de joventut i serveis de l'escola d'hosteleria i visita a l'escola)
 
DURACIÓ: 5 hores, de 9:30h a 14:30 h.
CONTACTE: Sr. Alexis Sanchez, 972 67 37 28 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Enllaç: http://www.empordajove.cat/campanya-de-alimentacio-jove
ORGANIZA: Oficina Jove Alt Empordà - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
OBSERVACIONS: La campanya es realitza de gener a abril, però cal fer reserva amb anterioritat. Va adreçat als i les joves de 3r i  4t d’ESO i els grups hauran de ser de 25 a 53 alumnes. Hi ha possibilitat de poder fer altres activitats complementàries als centres fora de la sortida.
COST: 10 € per alumne ( bus subvencionat pels centres que no siguin de Figueres o Vilafant)
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.