CISTELLA.png

Carta de Serveis

ÀREA: CONSUM
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 1r ESO, 2r ESO, 3r ESO, 4r ESO, BTX, Altres.
TIPUS D' ACTIVITAT: XERRADA/TALLER
OBJECTIUS DE LA FEINA: L'Escola del Consum de Catalunya (ECC) és un servei públic creat per l'Agència Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya. El seu objectiu és afavorir la presència de l'educació del consum dins l'àmbit educatiu català, posant al servei de la ciutadania una diversitat d'activitats i oferint-li un assessorament en matèria d'educació del consum.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Hi ha dos tipus de tallers: Uns de caire més GLOBAL ( tallers que, a partir d'un tema quotidià, tracten diferents conceptes relacionats amb el consum d'una forma global i que incideixen sobretot en continguts actitudinals) i ESPECÍFICS ( tallers en que es tracten temes concrets relacionats amb el consum).
DURACIÓ: 3 hores. 
CONTACTE: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé 93 5516551 /93 551 65 54
ORGANIZA: Agència Catalana del Consum
http://consum.gencat.cat/ca/lagencia/escola-del-consum-de-catalunya/docencia/eso-batxillerat-i-cicles-formatius/
OBSERVACIONS: Aquesta activitat es pot dur a terme directament a les dependències de l'Institut o bé a la seu de l'Escola de Consum de Catalunya.
COST: Gratuïta
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.