caenfrdees
DARNIUS.png

Carta de Serveis

ÀREA: GÈNERE I PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 1r,2n,3r i 4t ESO i BATX.
TIPUS D' ACTIVITAT: TALLER
OBJECTIUS : Facilitar la comprensió de conceptes bàsics relacionats amb l'equitat de gènere, la masculinitat i la feminitat. Donar eines per desenvolupar un pensament crític en relació als manaments de gènere. Proposar un espai on els nois i noies puguin expressar, dialogar, reflexionar sobre els diferents models de masculinitat i feminitat i les seves conseqüències en la vida quotidiana. Fer que els nois participin de l'equitat de gènere.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Freqüentment pensem que el gènere es refereix únicament a les noies/dones. El gènere també afecta als nois/homes, ja que també construeixen la seva identitat en base a uns paràmetres culturals. Als nois adolescents no se'ls ofereixen elements per reflexionar sobre els conflictes que els produeix l'aprenentatge de la seva masculinitat, el que els " fa homes". Els nens i nois poden tenir por ( per ser penalitzats si no s'ajusten al model esperat), a allò que s'ajusta com a masculí a la nostra societat: ser fort sempre, amagar qualsevol característica que s'ajusti a la feminitat, no expressar emocions i sentiments...
Les temàtiques de les dinàmiques giraran entornal gènere i la masculinitat/feminitat, a la salut, a l'amor i a la corresponsabilitat.
DURACIÓ: 1:30 hores
CONTACTE: Igualtat creativa ( Cristina vila) 607062831
ORGANItZA: Igualtat Creativa
OBSERVACIONS: Les activitats estan pensades per grup aula, no més de 25-30 alumnes per grup.
COST: 75 €+ 0.35 €/Km de desplaçament
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.