caenfrdees
CAPMANY.png

Carta de Serveis

ÀREA: EDUCACIÓ AMBIENTAL
CURS AL QUAL VA DESTINAT: Cicle Superior
TIPUS D' ACTIVITAT: VISITA GUIADA
OBJECTIUS: Fomentar la reducció de residus i explicar accions per tal d’allargar el temps de vida de l’abocador.Aprendre el funcionament de l’abocador i quin és el destí final de les deixalles que es generen a la comarca.Sensibilitzar els alumnes tot visualitzant el recursos que es generen a la comarca.Donar a conèixer la funció de la deixalleria i el seu funcionament.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: És una activitat que té lloc al dipòsit controlat de Pedret i Marzà on s'expliquen totes les parts del procés de disposició dels residus en un abocador controlat.
DURACIÓ: 2 hores - matí
CONTACTE: Àrea de Medi Ambient del CCAE – 972503088 Ext 403-404
ORGANIZA: Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de l’Alt Empordà
OBSERVACIONS: Aquesta activitat es porta a terme durant el curs escolar, sempre i quan es sol·liciti almenys amb 15 dies d’antelació.Per a la realització d’aquesta activitat es proposa haver treballat amb anterioritat des de l’escola diverses activitats que facilitin entendre l’evolució de la generació de residus i la seva interacció amb el medi natural. Es proposa un joc interactiu sobre un DVD de l’abocador controlat i la selecció de residus.
COST: L'activiat és gratuïta per a les escoles de l'Alt Empordà.El transport fins a l’abocador serà a càrrec de cada escola.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.