caenfrdees
FORTIA.png

Carta de Serveis

ÀREA: EDUCACIÓ PER LA SALUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 1R BATXILLERAT
TIPUS D' ACTIVITAT: EXPOSICIÓ + GUIA AMB 6 ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES
OBJECTIUS : Contribuir  a promoure entre els i les joves una consciència crítica davant les conductes sexuals de risc, generant un estat d'opinió favorable a la promoció d'hàbits saludables i a la salut. Facilitar informació i sensibilitzar sobre els riscos i conseqüències de les infeccions de transmissió sexual. Reflexionar sobre les relacios i l'afectivitat. Incrementar la percepció de vulnerabilitat associada a la pràctica de conductes sexuals de risc.Millorar el repertori d’habilitats per adoptar comportaments adequats davant de situacions de risc. 
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: SEX O NO SEX es un programa universal d'educació afectivo-sexual i de prevenció de les infeccions de transmissió sexual- ITS- VIH Sida. Posa a l'abast elements informatius i educatius que, defugint de plantejaments moralistes, ajudin a orientar actituds i facilitar estratègies per a la promoció d'hàbits saludables  i la prevenció de conductes de risc. Per tal de fer-ho més motivador i profitós, l'exposició s'ha actualitzat la versió, oferint una major heterogeneïtat, tot combinant panells informatius amb d'altres que inclouen components de reflexió al voltant de diferents aspectes sobre la sexualitat i l'afectivitat. S'ha utilitzat un enfocament basat en l'aprenentatge significatiu.
DURACIÓ: 1 hora visita exposició i 1 hora activitat complementària a l'aula.
CONTACTE: Meritxell Pomés 972 67 70 50 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
ORGANIZA: Programa Comarcal de Prevenció de Drogodependències.

OBSERVACIONS: Visita a l'exposició amb grup màxim de 25 persones. CAL PROGRAMAR EN UN DIA EL MÀXIM DE GRUPS.

ELS CENTRES EDUCATIUS DE FIGUERES  HEU DE SOLICITAR LES ACTIVITATS PER LA VIA QUE DESIGNI L'AJUNTAMENT DE FIGUERES.

COST: Els tallers estan pensats per grup- classe i tenen un cost de 30€ per taller.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.