caenfrdees
GARRIGAS.png

Carta de Serveis

ÀREA: EDUCACIÓ PER LA SALUT
CURS AL QUAL VA DESTINAT: 2r ESO
TIPUS D' ACTIVITAT: EXPOSICIÓ GUIADA + GUIA AMB PROPOSTA DE 4 ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES I ORIENTACIONS PER A LES FAMÍLIES.
OBJECTIUS: Millorar la informació dels adolescents en relació a l'alcohol. Augmentar la percepció de risc associada al consum d'alcohol. Analitzar críticament els tòpics i les falses creences habituals en relació a l'alcohol. Augmentar el grau de consciència sobre les conseqüències negatives del consum abusiu d'alcohol. Afavorir una posició crítica envers els missatges publicitaris sobre les begudes alcohòliques.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: Programa T'Ho Empasses Tot? és un programa universal per a fomentar la reflexió entorn al consum d'alcohol des de l'àmbit educatiu. S'orienta a treballar amb menors que no consumeixen alcohol, posant al seu abast elements informatius i educatius que ajudin a orientar actituds i conductes, i a qüestionar críticament els aspectes  de la representació social del consum d'alcohol que no es corresponen amb un plantejament objectiu.  A la vegada, el programa té en compte la realitat de l'abast del consum d'alcohol entre els i les adolescents. Per això també es tracten continguts que tenen a veure amb la prevenció d'episodis de consum abusiu d'alcohol.
DURACIÓ:1 HORA. aCTIVITAT COMPLEMENTÀRIA 1 H A L'AULA.
CONTACTE: Meritxell Pomés 972 67 70 50 o bé Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
ORGANIZA: Programa Comarcal de Prevenció de les Drogodependències
OBSERVACIONS: La visita a l'exposició està pensada per un grup màxim de 25 persones.
COST: GRATUÏT. Els tallers estan pensats per grup- classe i la realització estarà subjecte al volum de la demanda.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn