caenfrdees
PALAUDE.png

Carta de Serveis

ÀREA: CONSUM
CURS AL QUAL VA DESTINAT: Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior
TIPUS D' ACTIVITAT: XERRADA/TALLER
OBJECTIUS : L'Escola del Consum de Catalunya (ECC) és un servei públic creat per l'Agència Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya l’objectiu de la qual és afavorir la presència de l’educació del consum dins de l’àmbit educatiu català posant al servei de la ciutadania una diversitat d’activitats i oferint-li assessorament en matèria d’educació del consum. En aquest context, 
ofereix un espai complet on fer activitats que permeten a l’alumnat reflexionar i aprofundir sobre diferents temàtiques relacionades amb els actes quotidians de consum.
DESCRIPCIÓ DE L' ACTIVITAT: La dinàmica general dels tallers parteix sempre d'una escenificació teatral. A partir d'aquest escenari, es planteja una situacio que l'alumnat haurà de resoldre al llarg del taller.
DURACIÓ: 1 h 30 min. Els professionals de l'Escola de Consum de Catalunya es desplaçaran al CEIP per dur a terme l'activitat, i en tot moment els alumnes han d'estar acompanyats d'un professor/a responsable del grup.
CONTACTE: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé 93 5516551 /93 551 65 54
ORGANIZA: Agència Catalana del Consum
http://consum.gencat.cat/ca/lagencia/escola-del-consum-de-catalunya/docencia/educacio-primaria/
OBSERVACIONS: En aquest context, l’ECC ofereix un espai complert on realitzar activitats que permeten a l’alumnat reflexionar i aprofundir sobre diferents temàtiques relacionades amb els actes quotidians de consum. L’oferta educativa de l’ECC consta d’un seguit d’activitats per als alumnes de Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius i Educació Especial.
A més a més dels tallers per a l’educació formal, l’ECC també ofereix serveis educatius varis destinats a diferents grups socials, com poden ser les sessions adreçades a pares i mares de centres educatius o seminaris per a professionals del món educatiu.
COST: Gratuïta
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.
Més informació AMAGA EL MISSATGE