AVINYONET.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

Joves pintant un grafit al Molí de l'AnguilaEn el marc de les activitats organitzades durant el segon trimestre d'aquest any, des del servei de dinamització de l'Oficina Jove Figueres-Alt Empordà, es va realitzar un taller de grafits al llarg dels mesos de juny i juliol.

Aquesta activitat consistia en un taller d'iniciació a l'art urbà, centrat de forma molt especial en els grafits i les diferents tècniques de pintura en paret. Anava adreçat a joves més grans de 13 anys i es va realitzar amb la intenció de fer arribar als joves una visió positiva dels grafits i com poder-los realitzar.

Durant les primeres sessions es van desenvolupar unes classes teòriques amb l'objectiu d'apropar els joves al coneixement bàsic de la tècnica i a realitzar pràctiques en paper i fusta. Durant la segon quinzena del mes de juliol s'ha procedit a la realització d'un grafit en una paret que l'Ajuntament de Figueres havia destinat per a aquest ús a la zona del Molí de l'Anguila.

31 de juliol de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.