ESPOLLA.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

Jornades Europees de Patrimoni a Sant Quirze de ColeraEl Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha participat, un any més, en les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya, celebrades del 26 al 28 de setembre i coordinades pel departament de Cultura de la Generalitat. L'objectiu de les jornades ha estat, com cada any, apropar al ciutadà el patrimoni cultural del país. Totes les activitats desenvolupades han estat gratuïtes i han anat des de rutes urbanes fins a exposicions, concerts, visites guiades i, lògicament, jornades de portes obertes a molts monuments.

En el marc d’aquestes jornades, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà va organitzar aquest any l’activitat “Monestirs amb música” que, en el seu conjunt, va aplegar prop de 400 persones. Així, el dissabte dia 27, a partir de les 16.30 h, es va realitzar una visita guiada al monestir de Sant Quirze de Colera (Rabós d'Empordà) i posteriorment la Jove Orquestra de Figueres va oferir un concert de música contemporània. L’endemà, a Sant Miquel de Fluvià, i també a les 17 h, es va desenvolupar una visita guiada -que igual que l'anterior va anar a càrrec del medievalista Joan Badia i Homs-, tot i que es va alterar a causa de la pluja. A continuació es va oferir un concert a càrrec de l'orquestra Versatile del Casino Menestral Figuerenc.

29 de setembre de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.