CABANES.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

Dibuix immigracióL'ONG Tallers, amb el suport del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, imparteix un curs d'alfabetització digital a Sant Pere Pescador que tindrà una durada de 25 hores i es portarà a terme del 8 d’octubre al 10 de desembre. El curs està adreçat a persones d’origen estranger residents al municipi que vulguin adquirir coneixements bàsics sobre aquesta matèria i s’impartirà els dimecres de 12 a 14.30 h a la biblioteca municipal.

Està finançat per la Direcció General per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya i compta amb el suport organitzatiu del Pla Territorial de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i de l’Ajuntament de Sant Pere Pescador.

D'altra banda, la Direcció General per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya promou la creació del curs “Lletres per a Tothom”, que finança la Fundació La Caixa. Enguany, a l'Alt Empordà, se’n faran dues edicions, una a La Jonquera i una altra a Sant Pere Pescador, que compten amb el suport dels respectius Ajuntaments.

Aquest curs d’alfabetització en llengua catalana està organitzat pel Pla Territorial de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i és impartit per l’ONG Tallers. Cada curs té una durada de 60 hores i estan adreçats a persones d’origen estranger residents en aquests municipis.

Les classes es portaran a terme durant els mesos d’octubre a desembre. L’objectiu és donar resposta a la necessitat de formació en aquest àmbit per a persones immigrades residents a Catalunya que manifesten dificultats d’expressió escrita i comprensió lectora en català.

7 d'octubre de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.