AGULLANA.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

Trobada entitats juvenils a Castelló d'EmpúriesL'Oficina Jove de l'Alt Empordà, amb el suport de diferents administracions, va organitzar dissabte passat, al Palau dels Comtes de Castelló d'Empúries, la cinquena edició de la Trobada d'entitats juvenils de l'Alt Empordà que va aplegar una trentena d'associacions d'arreu de la comarca. Més de 750 joves van passar al llarg del dia per la trobada que es va cloure amb un concert molt participatiu a càrrec dels grups Be Thunders i Embolingats, la qual cosa va representar una clara aposta per la cantera musical local.

Aquesta trobada és fruit d'un procés participatiu en el qual les entitats de l'Alt Empordà, amb el suport de l'àrea de Joventut del Consell Comarcal, elaboren el seu propi model de fira. Els joves són el protagonistes tant del disseny de la programació com la realització de tallers i activitats que s'hi van desenvolupar.

La Trobada, que se celebra anualment des de fa cinc edicions, té com a principals objectius la interrelació dels joves i de les diferents entitats juvenils de la comarca, alhora que es promou la participació i l’associacionisme entre els joves. Els organitzadors consideren que per tal de donar suport a les entitats ja existents, o bé promoure'n de noves, és imprescindible portar a terme accions que afavoreixin tant la capacitació com la implicació dels joves en l’acció social i col·lectiva.

L'activitat anava dirigida, a més de les entitats participants, a tot tipus de joves, infants i famílies, tota vegada que la difusió de la tasca i de les propostes programades és una de les prioritats que es pretén aconseguir. Un seguit de propostes que han de servir, mentre se’n gaudeix, per oferir als joves de la nostra comarca models d’oci alternatius i alhora noves formes de participar i d’intervenir en la societat actual, a més de conèixer exemples de compromís i de treball d’altres joves amb una trajectòria clara ha d’estimular-ne a d’altres a seguir el mateix camí.

Com a activitats específiques van destacar la cercavila i l'espectacle de foc, així com la tradicional gimcana, que aquest any va ser fotogràfica. A més a més, cada entitat va preparar un taller o activitats específica. Els grups que participaran en el tradicional concert que clou la trobada, i que s'oferirà a partir de les 21.30 h, són Be Thunders i Embolingats, la qual cosa també representa una clara aposta per la cantera musical local.

20 d'octubre de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.