AGULLANA.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

Visita al celler la VinyetaDimecres passar van visitar la comarca una representació de càrrecs electes i tècnics de l'àrea de Joventut del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, convidats pel Consell Comarcal de l'Alt Empordà. Aquest és el segon contacte que mantenen les dues àrees ja que el passat mes d'abril tècnics empordanesos van viatjar fins a Montblanc, amb l'objectiu de fer un intercanvi de bones pràctiques i d'experiències en polítiques de joventut i amb la finalitat de realitzar una activitat conjunta on es puguin relacionar joves de totes dues comarques.

Després de ser rebuts a la seu del Consell Comarcal de l'Alt Empordà pel conseller comarcal de Joventut, Pere Giró, i pel gerent, Josep Maria Marcé, es van desplaçar fins a l'institut de Llançà, on varen ser rebuts per Joan Carles Mora, primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament, i Patrícia Centelles, coordinadora del Cicle de Grau Mitjà d'Olis d'oliva i vins. Hi havia molt d'interès per part de la comitiva de la Conca de Barberà, en conèixer l'experiència en la gestació d'aquesta formació dual i el seu desenvolupament.

Al mateix institut els van fer una explicació del projecte i una visita a les instal·lacions, a càrrec dels dos professionals que s'encarreguen de la formació, que són l'enòloga Natàlia Duran i el sommelier i el també enòleg Joan Benejam. En acabar varen visitar La Vinyeta, a Mollet de Peralada, un dels cellers que participa i col·labora en el programa i els professors del mòdul van explicar la part pràctica que realitzen els alumnes inscrits en aquest Cicle de Grau Mitjà. En aquest cas l'alumne de Capmany, Andoni Alafostergios, va ser l'encarregat d'explicar la seva experiència i l'interès que té en ampliar estudis en aquesta branca un cop finalitzat el mòdul.

Complementant aquesta estada, la gent del Consell Comarcal de la Conca de Barberà també van visitar l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà i a la tarda va tenir lloc a l'Oficina Jove de Figueres una reunió de càrrecs electes, tècnics i joves d'entitats juvenils empordanesos, amb l'objectiu de començar a treballar i a concretar l'activitat intercomarcal per al 2015.

24 d'octubre de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.