GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

Programes de les Fires i Festes de la Santa Creu de FigueresL’ingrés de petits fons documentals sempre ha estat una constat a l'Arxiu Comarcal de l'Alt Empordà (ACAE) i recentment cal destacar que s'han rebut 93 impresos relacionats amb les Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres (1946-1983) que no es disposaven dins del fons i que han quedat inclosos a la col·lecció d'impresos.

Aquests documents fan referència a programes oficials de les festes de la ciutat i a altres publicacions editades en les mateixes dates per la Societat Coral Erato, la revista Marcador, el Foment de la Sardana Pep Ventura, el Casino Menestral Figuerenc i el Certamen Agrícola, entre altres.

També s'ha rebut recentment i posteriorment descrit als fons documentals de l'ACAE un plec de poc més de 30 escriptures notarials soltes dels anys 1709-1892 on queda recollida l’activitat vital d’algunes famílies de Torroella de Fluvià.

17 d'abril de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.