CADAQUES.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

Tallers de memòriaEl proper mes de setembre es posarà en marxa l’edició de tardor dels tallers de memòria i els tallers de gimnàs per a gent gran a diferents municipis de la comarca. Aquesta acció, promoguda i impartida per professionals de l’àrea de Benestar del Consell Comarcal, té com a finalitat promoure un envelliment actiu de la població de l'Alt Empordà.

Els tallers, que ja s'estan oferint als respectius municipis, s’adrecen a les persones majors de 65 anys i es fan en els municipis que han sol·licitat aquesta activitat mitjançant el seu ajuntament. La finalitat d’aquestes activitats és treballar de forma íntegra l’estimulació de les capacitats físiques i mentals de les persones grans.

El taller de memòria facilita un entrenament de les capacitats que intervenen en la memòria i altres facultats mentals associades. Aquesta activitat consta de diferents sessions d’una hora setmanal.

El taller de gimnàs té com a finalitat mantenir la forma física i promoure un envelliment saludable. Les activitats programades permeten mantenir i millorar les capacitats físiques, treballar la mobilitat, la força, la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la respiració. El taller també facilita tècniques de relaxació i bons hàbits per prevenir lesions i es duu a terme en diferents sessions d’una hora setmanal.

Passat l'estiu es faran 22 tallers de memòria als municipis següents: Santa Llogaia d'Àlguema, Peralada, El Far d'Empordà (dos tallers), Navata, Llançà (dos tallers), Darnius, Albanyà, Colera, l'Escala (tres tallers), Terrades, Mollet de Peralada, Biure, Lladó, la Jonquera, Vilamalla, Vilarnadal, Cadaqués i Sant Climent.

També s’han programat set tallers de gimnàs als municipis següents: Sant Llorenç de la Muga, Palau de Santa Eulàlia, Cantallops, el Far d'Empordà, Colera, Capmany, Fortià. Durant la passada primavera es van fer 29 tallers de memòria i 12 de gimnàs. 

23 de juny de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.