CABANES.png

Carta de Serveis

Espai EpiadimonisEn el marc del Pla d'Inclusió Social, que es promou des de l'àrea de Benestar del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, aquesta setmana s'ha posat en marxa una iniciativa que permetrà oferir durant tot el mes de juliol un espai de lleure educatiu i creatiu per als infants i adolescents dels municipis de Cabanes i Camallera. El projecte porta el nom d'Espai Epiadimonis.

El treball en xarxa promogut pel Pla d'Inclusió des de fa uns mesos amb algunes de les entitats que formen la Taula d'Inclusió, com KSAMEU, la FAPAC-Alt Empordà i la Fundació Esplai Girona, ha facilitat la definició de l'Espai Espiadimonis, un lloc per fomentar el descobriment i l'aprenentatge mitjançant el joc i la creació artística, adreçat a infants i adolescents de 6 a 14 anys, bàsicament de municipis rurals.

En el marc de l'Espai Espiadimonis es proposa als participants un viatge pels continents a través dels elements bàsics de la natura, descobrir activitats creatives i treballar habilitats, viure noves experiències i aprenentatges, compartir valors bàsics de ciutadania i hàbits saludables, fer un ús creatiu i segur de les noves tecnologies i fer xarxa comunitària amb les famílies, l'escola i el poble.

L'Espai Espiadimonis és un programa-pilot que s'ha definit i finançat en el marc d'una de les línies del programa Salut i Crisi, de DipSalut (Diputació de Girona), orientada a promoure el benestar emocional dels infants i adolescents de la comarca i que té com a objectiu promoure un lleure creatiu i inclusiu orientat a promoure habilitats i valors en el temps lliure i extraescolar.

Aquest programa-pilot vol avaluar l'experiència d'aquest estiu amb la finalitat d'oferir un recurs més estable al llarg del curs escolar als municipis rurals on l'oferta és pràcticament inexistent. De moment s'ofereix tres dies a la setmana (dilluns, dimecres i divendres, de 5 a 8 de la tarda, a la Llar d'infants de Cabanes i dos dies (dimarts i dijous, en el mateix horari), al Cinema Sonora de Camallera.

3 de juliol de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.