CADAQUES.png

Carta de Serveis

Elecció Ferran RoquerFerran Roquer i Padrosa, alcalde de Borrassà per CiU, va ser elegit nou president del Consell Comarcal de l'Alt Empordà en l'acte de constitució d'aquesta institució celebrat aquest dimecres a la tarda. Roquer va rebre vint vots, procedents dels grups comarcals de CiU i el PSC. La candidata d'ERC, Anna Massot, en va rebre nou i la de la CUP, Maria Dolors Pons, un. Hi van haver dos vots en blat. El conseller comarcal d'ICV, Xavier Montfort, no va prendre possessió per absència.

Nascut a Portbou, el 6 de desembre de 1967, Ferran Roquer està casat i és pare de tres fills. És llicenciat en Direcció i Administració d’Empreses i diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Girona. És tècnic tributari i ha estat professor associat del Departament de Dret públic, a l'àrea de Dret Financer, de l’UdG, i professor d’ensenyament secundari en l’especialitat d’economia. També ha estat formador de formadors en cursos organitzats pel Departament d’Ensenyament i per l’Institut de Ciències de l’Educació de l’UdG. A més, ha estat professor de diversos programes de transició al treball a Figueres.  

Alcalde de Borrassà des del 2003, va ser conseller de Benestar Social des de 2006 a 2007. Al mandat següent va ser conseller de Turisme, Esports i Joventut del Consell. Va impulsar la Taula de Formació i Treball i també Itinerànnia, una xarxa de senders de qualitat entre les comarques de l’Alt Empordà, Garrotxa i Ripollès, l’Associació Alt Empordà Turisme i la Marca de Garantia “Producte de l’Empordà”, entre moltes altres iniciatives. Durant la seva segona etapa al Consell Comarcal, del 2007 al 2011, va ser vicepresident de l’Associació Alt Empordà Turisme, de la marca de garantia “Producte de l’Empordà” i conseller del Consell d’administració del Patronat Turisme Costa Brava Girona.  

Ferran Roquer va ser nomenat el febrer de 2011 director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família i, a partir del mes de març de 2013, director dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació a Girona. Militant de Convergència Democràtica de Catalunya des de l’any 1.995, actualment és el president del partit a l’Alt Empordà.

16 de juliol de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.