ESPOLLA.png

Carta de Serveis

Logo Consell Comarcal Alt EmpordàEl Consell Comarcal de l'Alt Empordà celebrarà aquest divendres, a les 16 hores, un ple extraordinari per donar compte de la composició del cartipàs que configura el nou govern de la institució, fixar el règim de sessions i aprovar les dedicacions i retribucions dels seus membres així com les assignacions als grups polítics comarcals.

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà s'estructurarà a partir d'ara en cinc grans àrees: Presidència, Territori i Relacions Institucionals, Ensenyament, Promoció Econòmica i Atenció a les Persones. Cadascuna d'elles disposa d'algunes delegacions específiques que s'han transferit directament als conseller comarcals.

La titularitat d'aquestes àrees i les delegacions específiques que s'han atorgat són les següents:

Àrea de Presidència

Presidència: Ferran Roquer i Padrosa

Conseller delegat de Comunicació: Alex Hernández González

Àrea de Territori i Relacions Institucionals

Presidència: Joaquim Felip i Gayolà

Conseller delegat de Medi Ambient: Josep M. Cervera

Conseller delegat de Turisme: Joaquim Felip i Gayolà

Conseller delegat del Leader: Joaquim Felip i Gayolà

Conseller delegat de Serveis Tècnics: Pere Moradell Puig

Àrea d'Ensenyament

Presidència: Montse Mindan i Cortada

Consellera delegada d'Ensenyament: Montse Mindan i Cortada

Consellera delegada de Cultura: Sònia Martínez i Juli

Consellera delegada del Consorci per a la Normalització Lingüística: Sònia Martínez i Juli

Consellera delegada de l'Arxiu Comarcal: Sònia Martínez i Juli

Conseller delegat de Joventut: Alfons Vila i Cuadrado

Conseller delegat d'Esports: Alfons Vila i Cuadrado

Àrea de Promoció Econòmica

Presidència: Manel Toro i Coll

Conseller delegat de Promoció econòmica: Manel Toro i Coll

Conseller delegat de Serveis econòmics: Manel Toro i Coll

Conseller delegat d'Informàtica: Manel Toro i Coll

Conseller delegat de l'Oficina del consumidor: Enric Gironella i Colomer

Àrea de Serveis a les Persones

Presidència: Pere Casellas Borrell

Conseller delegat de Serveis Socials: Àlex Hernández i González

Conseller delegat d'Habitatge: Pere Casellas Borrell

S'han designat els següents vicepresidents: Joaquim Felip, Manel Toro, Montse Mindan i Pere Casellas. També s'ha nomenat la Junta de Govern i les seves competències, entre altres òrgans. Es posarà a la consideració del ple la creació de la Comissió Informativa Permanent, que es reunirà mensualment. El règim de sessions dels plens que es proposa serà d'una cada dos mesos, els dimarts a les 18 h. També es passarà a la ratificació del ple el nomenament del gerent, que continuarà essent Josep Maria Marcé.

 

DEDICACIONS I RETRIBUCIONS

 

Finalment, el nou govern comarcal presentarà al ple l'expedient relatiu a les dedicacions i retribucions dels seus membres. A l'igual que a l'anterior mandat, es proposa que el vicepresident primer, Joaquim Felip, tingui una dedicació parcial del 50%, amb una retribució bruta mensual de 1.500 euros, a raó de 14 mensualitats. Aquesta assignació es redueix en un 12,5% en relació a l'anterior mandat.

També es preveu, en el cas que es consideri necessari en un futur, que el president assumeixi el càrrec amb dedicació exclusiva. En aquest supòsit, percebria una retribució bruta mensual de 3.928,57 euros, a raó de 14 mensualitats.

El dictamen regula, a més, les assignacions per assistències i les aportacions als grups comarcals que, en aquest darrer cas, no varien en relació al mandat anterior. Es determinen els topalls màxims a percebre per assistències que en el cas del president i dels vicepresidents no pot superar els 21.000 euros anuals -amb un rebaixa del 12,5%-, els 10.000 euros anuals per als consellers comarcals amb delegacions de serveis -que tenen una rebaixa del 16,5%- i els 3.500 euros anuals per a la resta. Amb les delegacions actuals, l'import total de les retribucions del Consell Comarcal de l'Alt Empordà es redueix en un 10% en relació a l'anterior mandat. 

30 de juliol de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.