CISTELLA.png

Carta de Serveis

Activitat Espai Epiadimonis a CamalleraL'Espai Espiadimonis ha finalitzat la seva activitat d'estiu als municipis de Cabanes i Camallera, durant la darrera setmana del mes de juliol. En total s'hi van inscriure uns 40 participants. Aquesta iniciativa, resultat del treball en xarxa promogut pel Pla d'Inclusió de l'Alt Empordà amb les entitats KSAMEU, la FAPAC-Alt Empordà i la Fundació Esplai Girona, ha facilitat als infants i adolescents de 6 a 14 anys un espai on fomentar el descobriment i l'aprenentatge mitjançant el joc i la creació artística.

L'Espai Espiadimonis ha estat considerat com un programa pilot, que s'ha definit i finançat en el marc d'una de les línies del programa «Salut i Crisi» de DipSalut, orientat a promoure el benestar emocional dels infants i adolescents de la comarca, i ha tingut com a objectiu facilitar un lleure creatiu i inclusiu orientat a promoure habilitats per a la vida i valors en el temps lliure i extraescolar.

Aquest mes de juliol l'Espai Espiadimonis ha proposat un viatge pels continents a través dels elements bàsics de la natura, s'han descobert activitats creatives i s'han treballat habilitats, noves experiències i aprenentatges, compartint valors de ciutadania i hàbits saludables, fent un ús creatiu i segur de les noves tecnologies i fent xarxa comunitària amb les famílies i el poble.

L'experiència-pilot està essent avaluada a partir dels qüestionaris de valoració que han omplert els infants i les famílies i les sessions de treball amb els professionals i ajuntaments que es faran en el decurs de les properes setmanes. La iniciativa es va realitzar tres dies a la setmana a Llar d'infants de Cabanes i dos dies al Cinema Sonora de Camallera.

El Pla d'Inclusió de l'Alt Empordà promogut per l'àrea de Benestar del Consell Comarcal proposarà als ajuntaments dels municipis rurals de la comarca oferir un recurs estable al llarg del curs escolar, on aquesta oferta és pràcticament inexistent, i oferirà suport tècnic per elaborar els projectes. 

4 d'agost de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.