ELPORT.png

Carta de Serveis

Municipi de LliuronaEl fons documental de l'Ajuntament de Bassegoda ha ingressat a l'Arxiu Comarcal de l'Alt Empordà (ACAE). Un total de 25 capses arxivadores convencionals i 99 llibres, que sumen cinc metres lineals de prestatgeria, han entrat recentment a engruixir els dipòsits de l'Arxiu, amb tota la documentació del desaparegut municipi de Bassegoda, el qual l'any 1969 va passar a annexionar-se a Albanyà.

Aquest antic municipi de la Garrotxa, poblat de boscos amb una població escassa i dispersa, està format pels pobles de Corsavell, Ribelles, Pincaró, Sous i Lliurona amb la capital central a Bassegoda, actualment té empadronades només una seixantena de persones, tot i que l'any 1960 havien estat més de 500. L'inventari, amb una descripció pormenoritzada del contingut, ja és consultable a Arxius en Línia, atès que va ser inventariar l'any 1994. 

22 de setembre de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.