ELFAR.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà organitza un nou curs per formar acompanyants del servei de transport escolar. Es realitzarà els dies 18 i 15 de novembre i 2 i 9 de desemembre, de 15.45 a 18.45 h, a la mateixa seu de la institució. Es tracta d'un curs de 12 hores lectives i quatre més de pràctiques.

Les places són limitades i el preu d'inscripció és de 90 euros. Per a informació i inscripcions -que s'obriran el dilluns vinent, dia 9 de novembre- cal adreçar-se al Servei de Cultura i Educació (carrer Nou, 48, de Figueres) o bé trucar al telèfon 972 51 43 55.

En concret, el transport escolar que gestiona el Consell Comarcal de l'Alt Empordà porta diàriament, aquest curs, a l'entorn d'uns 1.900 alumnes d'arreu de la comarca, corresponents als nivells d’educació infantil, primària i secundària dels diferents centres. En aquests moments hi ha en servei una flota de 62 vehicles que pertanyen a una desena d’empreses de transport i que realitzen un total de 66 itineraris.  

6 de novembre de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.