CISTELLA.png

Carta de Serveis

Mapa zona LeaderEl passat 28 de gener es varen publicar les bases i la primera convocatòria d'ajuts Leader per al 2016, que tindran una continuïtat anual fins al 2021. Es tracta d’uns ajuts destinats a diversificar i promoure l’economia en zones rurals que permeten obtenir fins a un 40% de subvenció a fons perdut pels projectes de caràcter privat.

Aquests ajuts són convocats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya i cofinançats amb fons europeus FEADER, i es vehiculen a través de Grups d’Acció Local, com és el cas de l’Associació ADRINOC. ADRINOC, amb seu a Olot i Figueres, abasta un territori format per 75 municipis rurals de les comarques de l’Alt Empordà, la Garrotxa, Osona, el Pla de l’Estany, la Selva i el Gironès.

Els Grups d’Acció Local prioritzaran les inversions en els seus territoris en base a una Estratègia de Desenvolupament Local, així pel cas d’ADRINOC es fomentaran inversions que creïn ocupació, que estigui promogut per joves, que minimitzin el canvi climàtic, fomentin la innovació i les noves tecnologies (informació que es pot trobar al seu web www.adrinoc.cat i en un vídeo explicatiu); i els ajuts estan adreçats majoritàriament a microempreses i PIMES que facin inversions per a la creació, millora o ampliació dels seus negocis.

Enguany s’han convocat pegeogràfic d’ADRINOC, s’han previst 668.642 euros que fomentaran una inversió total d’uns 2M d’euros en el territori Les empreses i organitzacions que s’hi vulguin acollir ho podran fer fins al proper dia 21 de març de 2016, data en que finalitza el termini per a presentar sol·licituds d’ajut.

ADRINOC, l’entitat encarregada de gestionar aquests ajuts al nostre territori, que en la convocatòria d’enguany compta amb un pressupost aproximat de 668.000 euros, convida a les empreses que estiguin interessades a rebre informació més detallada que es posin en contacte amb l'equip tècnic de l'entitat, a Olot (972 271 600), o a Figueres (972 503 088).

3 de febrer de 2016

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.