GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

emprenedorsEl proper divendres, 15 d'abril a les 12 del migdia i a l'auditori Caputxins de Figueres, tindrà lloc l'acte de lliurament dels Premis Emprenedors Alt Empordà 2016. 

Ajuntament de Figueres, Consell Comarcal, Associació de Joves Empresaris de Girona (AJEG), Setmanari de l’Alt Empordà i Associació Fòrum Imagina han organitzat per vuitè any consecutiu una nova edició dels Premis Emprenedors Alt Empordà. Uns guardons que tenen l'objectiu de dinamitzar i promocionar la iniciativa emprenedora a la comarca, a més de reconèixer l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball.

Per aquesta edició els organitzadors han decidit augmentar la presència dels instituts de l’Alt Empordà, els quals disposen una categoria reservada per a ells, Premi Millor idea de negoci. Per fer-ho possible s’han organitzat xerrades amb emprenedors i empresaris a diferents centres de secundària i, fins i tot, una jornada de treball específica sobre els premis.

A més de la categoria destinada als estudiants de secundària, com ja és habitual el certamen inclou tres categories diferents més: Premi Jove Empresari (per a empresaris empordanesos menors de 42 anys); Premi Emprenedor (per a projectes que suposin la creació d'una nova empresa); i Premi a la línia de negoci innovadora (per a projectes engegats durant els darrers tres anys).

11 d'abril de 2016

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.