BORRASSA.png

Carta de Serveis

Cartell Dia Mundial Sense TabacEn el marc del Programa comarcal de prevenció de les drogodependències de l’Alt Empordà, el Consell Comarcal organitza una nova edició del Concurs de cartells del “Dia Mundial Sense Tabac”, adreçat a l’alumnat d’ESO dels centres educatius de la comarca.

Sota el lema “Bonic per fora, nociu per dins”, el 15è Concurs de cartells vol sensibilitzar entorn la proposta que l'Organització Mundial de la Salut (OMS) fa a cada edició amb la finalitat de sensibilitzar la població sobre els possibles danys per a la salut que implica el consum de tabac i per tal d'estimular la reflexió a l'entorn de la necessitat de prevenir la seva iniciació i consum entre els adolescents i joves.

El guanyador del concurs rebrà un premi valorat en 100 euros i el centre al qual pertanyi rebrà materials educatius per un valor de 300 euros. Els cartells participants en el concurs hauran de ser presentats a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, abans del 23 de maig a les 14h. El lliurament dels premis serà el dia 31 de maig a la una del migdia a la seu del Consell Comarcal. 

5 de maig de 2016

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.