ALBANYA.png

Carta de Serveis

Cartell taller neteja pergaminsL’Arxiu Comarcal de l’Alt Empordà organitza un taller per apropar-se als pergamins. Aquesta activitat proposa un recorregut per la història d’aquesta tipologia documental, al mateix temps que aportarà nocions bàsiques sobre el seu tractament i gestió.

La programació inclou una introducció als pergamins (orígens, història i característiques d’aquest suport) i es complementarà amb l'ensenyament d'unes tècniques bàsiques de neteja, tècniques bàsiques d’aplanat i criteris per a la bona conservació.

Aquesta activitat anirà a càrrec de Carme Balliu, conservadora restauradora de patrimoni gràfic i responsable de l’àrea de conservació i restauració de document, obra gràfica i fotografia del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya (CRBMC).

Dia del taller: Divendres 20 de maig de 2016

Horari: De 17 a 20h

Lloc: Arxiu Comarcal de l’Alt Empordà – Plaça de l'Escorxador - Figueres

Inscripcions: Matrícula de 12€. Places limitades. Arxiu Comarcal de l’Alt Empordà 972 670178 (telèfon) o bé al correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

6 de maig de 2016

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.