AGULLANA.png

Carta de Serveis

Bujol contenidor vidreLa setmana passada es va iniciar el lliurament d'uns petits contenidors per a la recollida selectiva del vidre a diversos establiments (bars, restaurants i hotels) de la zona de Santa Margarida de Roses. Aquests contenidors, de format bujol amb rodes, s’entreguen als establiments que ho han demanat i d'aquesta manera es facilita el reciclatge en locals que generen un gran volum d'envasos de vidre.

Amb aquesta iniciativa, l’àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha posat en marxa una nova campanya per afavorir i facilitar la recollida selectiva de vidre entre els grans productors que generen un gran volum d’envasos com són bars, restaurants i hotels amb el repartiment d’aquests primers contenidors adaptats per poder ser utilitzats amb el sistema Vacri, als establiments de la urbanització de Santa Margarita de Roses que s’han afegit a la iniciativa.

Vacri és el nom del nou sistema amb que s’han habilitat els contenidors iglús de recollida de vidre, els quals compten amb un elevador hidràulic on es col·loquen el contenidors específics, de format bujol, que són els que s’entreguen als establiments. Aquest nou sistema, gràcies a l’elevador que incorpora, els permet el buidatge d’una forma més àgil, ràpida i senzilla, ja que el poden buidar tot de cop i no s’ha de fer ampolla per ampolla.

El passat mes de març es va realitzar, a tota la zona de Santa Margarida de Roses, la substitució dels antics contenidors per a la recollida de vidre. El mes d’abril, les educadores ambientals del Consell Comarcal van explicar als diferents establiments de la zona la possibilitat d’obtenir gratuïtament el bujol i la setmana passada va començar el seu lliurament. La implementació d’aquest nou sistema de recollida selectiva de vidre s’està fent primer als municipis més grans de la comarca, però amb la intenció d’anar-los canviant de forma gradual a tot l’Alt Empordà. 

10 de maig de 2016

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.