ESPOLLA.png

Carta de Serveis

Acompanyants transport escolar al parc de bombers de RosesL'àrea d'Ensenyament del Consell Comarcal de l'Alt Empordà va organitzar dimecres passat una sessió de demostració del funcionament d'extintors, adreçada als acompanyats del servei de transport escolar. Aquesta acció es va realitzar a les instal·lacions del Parc de Bombers de Roses i va comptar amb la presència de tècnics de l'empresa Parsi, subministradora dels extintors, juntament amb representants dels Bombers de la Generalitat i de l'alcaldessa de Roses i consellera comarcal d'Ensenyament, Montserrat Mindan.

Una quarantena de persones, totes elles amb la funció d'acompanyats en el servei de transport escolar de la comarca, van assistir a la demostració. La sessió va començar amb una explicació teòrica i es va acabar amb una demostració pràctica. En conjunt va tenir una durada aproximada de 90 minuts.​ 

17 de maig de 2016

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.