GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

Cartell Setmana d'Acció MusicalL’Oficina Jove de l’Alt Empordà organitza per segon any la Setmana d’Acció Musical entorn al Dia Internacional de la Música. Aquesta iniciativa ha estat impulsada per l’Espai Jove Creatiu Buc d’Assaig que amb un any de vida alberga a diferent grups de música, grups de dansa, teatre i percussió. Aquest espai de l’Oficina Jove ofereix durant l’any diferents accions formatives entorn a la música i els joves.

Divendres 17 de Juny

“BUC AL CARRER”

Amb el grups: LOLITA’S GANG, SOMBOITS, THE TOURIST BAND, KLEVET, ANGRY MONKEYS, BE THUNDER, PANGOLIN REX... + EXHIBICIONS: BREAKERS i GRUP DE PERCUSSIÓ DE L’ESPAI CREATIU

Lloc: Oficina Jove - Hora: de 17 a 22 h

Concert d’intervencions curtes (15minuts) on els grups del Buc d’Assaig i d'altres mostraran el seu treball. Serà un format d’assaig obert on els grups podran compartir amb el públic les seves creacions i versions.

Dissabte 18 de Juny

6ª BATUCADA DE BATERIES

A càrrec dels alumnes de l’Escola de Música “Allegro” del Casino Menestral. Amb la col·laboració de “Tramuntakada percussió” i de l’Escola de Dansa Blue.

Lloc: Rambla - Hora: 12h

Dimarts 21 de Juny

Xerrada: MÚSICA I COMPROMÍS amb CESK FREIXAS

Lloc: Oficina Jove - Hora: 19h

El cantautor Cesk Freixas ens parlarà de la seva experiència com a músic i de la utilitat de les seves cançons.

Dimecres 22 de Juny

CONCURS DE FREESTYLE - RAP (“Batalla de Galls”)

Col·labora: FullRap

Figueres Lloc: Oficina Jove - Hora: 18:30h

Concurs de Freestyle on els joves improvisen lletres de rap. Es caracteritza per ser una creació espontània feta al moment.

14 de juny de 2016

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.