ELPORT.png

Carta de Serveis

El proper 22 de juny se celebrarà la 10a edició del cicle de jornades entorn la nova ciutadania, Nos+Altres, que anualment organitza el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’Ajuntament de Figueres, amb el suport de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania. Enguany la jornada portarà per títol “La gestió de les emocions i el procés migratori: eines per la intervenció professional”.

La jornada, que és oberta al públic en general, té com a principal objectiu sensibilitzar la població sobre els reptes que la diversitat genera per al conjunt de la nostra societat i alhora oferir eines de treball als professionals que quotidianament treballen en un context marcat per la diversitat cultural, fent front als reptes que aquesta genera.

El Nos+Altres, que es durà a terme a la Seu del Consell Comarcal de 9 a 13:15 h, comptarà amb la participació del psiquiatre i escriptor, Joseba Achotegi, que impartirà la ponència “Migracions, crisi econòmica i salut mental: un abordatge des de l’acció social” i del col·lectiu “i+, professionals per la diversitat”, que impartiran la ponència i exposició de situacions pràctiques “Mirada i emocions vinculades al treball amb la diversitat”.

Les inscripcions es poden fer fins el dia 20 de juny a l’Àrea de Benestar del Consell Comarcal de l'Alt Empordà (telèfon 972.67.70.50 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) o bé al Servei d’Immigració i Diversitat de l’Ajuntament de Figueres (telèfon 972.67.46.69 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

20 de juny de 2016

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.