DARNIUS.png

Carta de Serveis

Exposició Centre Excursionista EmpordanèsLa sala d’exposicions del Consell Comarcal de l'Alt Empordà acull fins al 30 de juny l'exposició commemorativa dels 50 anys del Centre Excursionista Empordà. La mostra es podrà visitar tots els dies laborables durant l’horari d’obertura al públic de les oficines de la institució, és a dir de 9 a 14 hores.

La història del CEE ha quedat recollida en una exposició fotogràfica i documental que es va poder veure per primer cop, l'any passat, en el vestíbul de La Cate, coincidint amb l'inici dels actes commemoratius del 50è aniversari de l'entitat. La mostra, que s'ha complementat amb l'edició d'un llibre, fa un repàs a mig segle d'excursions, trobades, formació, descoberta del territori i defensa i difusió del patrimoni cultural i natural de l'Alt Empordà.

22 de juny de 2016

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.