AVINYONET.png

Carta de Serveis

El passat 26 d'agost es va celebrar la 17a Trobada comarcal dels casals d'estiu de l'Alt Empordà, realitzada després d'una cercacila a la plaça Catalunya de Figueres. A la trobada hi van participar uns 1400 nens i nenes amb els seus monitors i monitores procedents dels diferents casals de l'Alt Empordà. Per a mobilitzar tots els infants van caldre més de 20 autocars.

Després de l'arribada dels 36 casals participants, la mainada va iniciar una cercavila amb la temàtica sobre "El mar" pels carrers de Figueres, amenitzada per les bandes de percussió Associació Batuscala de l'Escala i Associació OciArt de Roses. Tot seguit va començar el concert amb El Pot Petit que va acabar la seva actuació amb la "Cançó dels Casals d'Estiu", que havien assajat durant els mesos de juliol i agost tots els casals, cantant-la tots junts al final de la festa. Aquesta cançó, amb música dels Beatles, va ser adaptada prèviament des de l'Espai Jove creatiu de l'Oficina Jove.

La celebració va comptar amb la presència del conseller comarcal Joan Cano, els regidors de l'Ajuntament de Figueres, Francesc Cruanyes i Pere Casellas, i la Coordinadora Territorial de Joventut, Agnès Fàbregas.

Tots els nens i nenes participants van ser obsequiats amb un detall de part de l'Oficina Jove de l'Alt Empordà i una poma gentilesa de Fruites Hurtós. L'acte va ser organitzat per l'Oficina Jove Alt Empordà-Figueres.

30 d'agost de 2016

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.