DARNIUS.png

Carta de Serveis

Instal·lacions Centre de Tractament de ResidusL’àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal impulsa uns tallers adreçats a nens i nenes que estiguin cursant estudis entre 4rt i 6è de primària, per tal d’explicar i donar a conèixer el funcionament de la maquinària que constituirà les plantes del futur Centre de Tractament de Residus (CTR), que entrarà en funcionament l’estiu vinent, i la importància que té el tractament dels residus.

En els tallers es desenvoluparà la còpia en robot LEGO Minds-torms EV3 d’algunes de les màquines més importants que treballaran a les plantes del CTR. Aquestes reproduccions es programaran de manera que el funcionament sigui el més fidel possible a la maquinària real. En cada sessió es realitzarà un dels robots i es treballarà en el funcionament tant de la màquina com del conjunt del futur equipament.

Aquesta activitat es durà a terme els dissabtes dies 5 i 19 de novembre, 3 i 17 de desembre, i 14 i 28 de gener, al centre Edukbits de Figueres. Els tallers son gratuïts però tenen places limitades a 12 participants per a cada sessió. Tots els interessats es podran inscriure on-line mitjançant l'enllaç: http://www.edukbits.com/ca/tallers.html 

7 d'octubre de 2016

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.