ELPORT.png

Carta de Serveis

Pubilles i hereus 2016Ahir es va celebrar a Vilatenim l'acte d'elecció i proclamació de la Pubilla i l'Hereu de l'Alt Empordà, una iniciativa que compta amb el suport del Consell Comarcal, entre altres entitats i institucions. Prèviament, el dissabte, s'havien realitzat les proves escrites i l'entrevista oral, davant del jurat pertinent. En total, hi van participar 10 candidats -cinc pubilles i cinc hereus- procedents dels municipis de Figueres, l'Escala, Llançà, Peralada, Portbou i Vilatenim.

Com a Pubilla de l'Alt Empordà 2016 es va proclamar Clara Cortés i Godoy, de Llançà. Com a Hereu, Oriol Sala i García, de Figueres. Com a dames d'honor es van proclamar Mireia Nierga i Pastor (Figueres) i Gemma Cros i Boada (Peralada). A la festa del diumenge hi van participar un centenar de persones, representants dels diferents certàmens de pubillatge que se celebren arreu de Catalunya.

10 d'octubre de 2016

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.