AGULLANA.png

Carta de Serveis

Polígon industrial de VilamallaEl Consell Comarcal ha iniciat un projecte per a la millora de la competitivitat de les empreses ubicades en els polígons industrials de l’Alt Empordà amb l’objectiu de detectar les seves necessitats, elaborar un pla d’acció eficient i promoure la creació d’associacions empresarials en aquest àmbit.

Al llarg del mes de novembre s’organitzen les primeres reunions de cooperació empresarial, destinades a analitzar, entre altres qüestions, la seguretat en els polígons. Aquestes jornades van adreçades als empresaris ubicats en els polígons industrials dels municipis de Figueres, Castelló d’Empúries, la Jonquera i Vilamalla i consistiran en una presentació de les necessitats detectades en cada cas, dos exemples de bones pràctiques i una xerrada sobre seguretat a càrrec dels Mossos d’Esquadra.

Aquesta acció està cofinançada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Seguretat Social i la Generalitat, en el marc dels programes de suport al desenvolupament local. Les jornades –que en cada lloc començaran a les 9.30 h- les organitza el Consell Comarcal amb els ajuntaments de Castelló d'Empúries, Vilamalla, Figueres i la Jonquera.

El calendari de sessions és el següent:

-18 de novembre – Castelló d’Empúries (Centre Emprèn – carrer Comercial Alberes, 45 – Empuriabrava).

-24 de novembre – Vilamalla – Sala d’actes de l’Ajuntament.

-25 de novembre - Figueres – Escola d’Hostaleria.

-29 de novembre – La Jonquera – Can Laporta.

Es prega que totes aquelles persones interessades confirmin la seva assistència trucant al 972 – 50 30 88 o bé a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.