FORTIA.png

Carta de Serveis

Marian RomanFruit del conveni de reprografia fet amb Marian Roman, l’Arxiu Comarcal de l'Alt Empordà (ACAE) ha ingressat un miler i escaig d’imatges de Portbou que han passat a enriquir la col·lecció fotogràfica de la comarca que té a l’abast dels seus usuaris, ja que han estat prèviament digitalitzades. En concret, el conjunt gràfic de Roman ja és consultable a Arxius en Línia. Des de l'ACAE s'ha agraït la col·laboració d'Antònia Solsona, que ha completat les descripcions de totes aquestes imatges.

 

Nascut a Portbou l'any 1936 dins d'una família estretament vinculada al món del ferrocarril (el seu avi era pesador de duanes i el seu pare factor de l'estació), Roman va estudiar peritatge elèctric a Barcelona i va retornar a Portbou per treballar a una oficina bancària fins que es va retirar. La seva gran passió ha estat la fotografia i té una important col·lecció fotogràfica del poble i la seva història: vistes d'indrets de la població, del patrimoni artístic i natural, de la vida quotidiana, de la guerra civil, entre motles altres. Va ser l'editor de sis postals de Portbou.

 28 de febrer de 2017

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.