DARNIUS.png

Carta de Serveis

Activitats Setmana MobilitatL'Oficina Jove de l'Alt Empordà organitza la 2a Setmana de Mobilitat Internacional amb un conjunt de tallers i xerrades que tindran lloc del 7 a l'11 de març a Figueres. L'objectiu principal d'aquesta iniciativa és presentar als joves de la comarca la informació i les opcions de mobilitat que poden tenir al seu abast i informar-los dels projectes europeus que funcionen actualment en aquest àmbit així com compartir experiències amb altres joves.

Des de l'àrea de Joventut del Consell Comarcal s'està treballant en un servei d'atenció i assessorament específic, en aquest àmbit, per tal de donar un impuls a la mobilitat entre els joves de l'Alt Empordà. També s'ha entrat a formar part de la Taula de Referents d'Europa que treballa amb els referents de cada comarca de la demarcació de Girona.

El Centre Europe Direct Girona col·labora en la realització i organització dels actes d'aquesta setmana de la mobilitat, fruït del conveni establert amb aquesta entitat que treballa en la difusió i organització d'accions que permeten donar a conèixer els diferents serveis i oportunitats de la Unió Europea.

Els tallers tindran lloc a l'Oficina Jove, al carrer Anicet de Pagès de Figueres, totes les tardes, de 18:30h a 20h. En concret, es realitzaran els següents tallers:

Dia 7 de març - Taller pràctic i assessorament: Viatjar de forma econòmica. A càrrec de l'entitat Nexes.

Dia 8 de març – Xerrada sobre el Servei de Voluntariat Europeu, a càrrec de Maria José Navarro. Dos joves de la comarca explicaran la seva experiència: Santi Lorenzo i Anaïs Pou.

Dia 10 de març - Taller pràctic “Assessorament. Estudiar a l'estranger (també per a menors d'edat), a càrrec de l'entitat Nexes.

Dia 11 de març - Xerrada Voluntaris pel món: els amps de solidaritat, a càrrec de l'entitat SETEM.

Tots els interessats en assistir a les xerrades cal que s'inscriguin omplint el formulari que trobaran en aquesta enllaç: https://goo.gl/AaTclF

3 de març de 2017

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.