CISTELLA.png

Carta de Serveis

Noia llegint llibreAquest mes de març es posa en marxa a Roses una nova edició del curs “Lletres per a tothom”, adreçat a persones d’origen estranger residents al municipi. Aquest curs, promogut per la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, està finançat per la Fundació La Caixa. L’equip d’Inclusió Social i atenció a la comunitat de l’àrea de Benestar del Consell Comarcal organitza el curs que serà impartit per Càritas.

L’objectiu de les sessions de formació, que tenen una durada de 120 hores, és promoure l’alfabetització en català de persones adultes com a pas previ per accedir als cursos inicials de català, partint d’una visió de l’aprenentatge de la llengua com a eina de cohesió social.

A més de les hores lectives del curs, el projecte també fomentarà la participació dels i les alumnes en la vida cultural del municipi amb diferents activitats com visites a equipaments municipals, sortides culturals, tallers i xerrades.

Aquestes activitats estaran obertes tant a l’alumnat i els voluntaris del programa, com a la resta de la ciutadania, per tal que els alumnes puguin posar en pràctica els coneixements adquirits i afavorir la seva implicació en el teixit social del municipi.

7 de març de 2017

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.